Deze ‘onverwachte’ 10 beroemdheden zijn grote gokkers

Voor een celebrity zijn er veel grote verleidingen in het leven, want je hebt immers vaak genoeg geld om te doen en laten wat je wilt. De volgende 10 beroemdheden hebben het gokken voor groot geld ontdekt en je zal verbaasd zijn over de personen!

Hierbij de top 10 van celebrities waarvan bekend is dat zij niet vies zijn van een gokje:

10. Michael Jordan

Deze voormalig Amerikaanse basketbalspeler wordt beschouwd als de beste basketballer aller tijden. Naast basketballen had hij nog aan andere hobby; gokken. De reden dat hij in 1993 met pensioen is gegaan had hier waarschijnlijk ook te maken.

9. Matt Damon

Deze bekende Amerikaanse acteur, filmproducent en scenarioschrijver werd bekend met zijn gokgedrag door meerdere illegale gok partijen die plaatsvonden in vijfsterrenhotels. Samen met vrienden speelden de heren poker voor zeer hoge bedragen.

8. Ray Romano

Ook deze Amerikaanse acteur en tevens komiek is een bekend gezicht bij de World Series of Poker in Las Vegas. Hij behaalde de beste prestatie onder de celebrities bij het WSOP Main Event. Ray heeft toegegeven dat zijn rol als Joe Tranelli in de serie ‘Men of a certain age’ gebaseerd was op zijn eigen levenservaring om het gokprobleem te overwinnen.

7. Toby Maguire

Toby Maguire, beter bekend als ‘Spiderman’, zou volgens meerdere bronnen de beste pokerspeler zijn onder de celebrities. Er gaan geruchten rond dat hij honderden duizenden dollars zou hebben gewonnen met illegale poker games. Dezelfde als waar Matt Damon ook aan tafel zat.

6. Gladys Knight

Deze Amerikaanse soulzangeres bekende in 1987 dat ze een gokverslaving had en dat ze $45.000 op één avond had verloren. Ze was een groot fan van baccarat en sportweddenschappen

5. Charlie Sheen

De Amerikaanse acteur Charlie Sheen (Carlos Irwin Estevez) was in 2010 de best betaalde acteur ter wereld. Hij verdiende maar liefst $1,25 miljoen per aflevering van de bekende tv-serie ‘Two and a half men’. Tijdens zijn scheiding in 2006 van Denise Richards maakte de Amerikaanse acteur bekend dat hij ongeveer $20.000 per week inzette tijdens sportweddenschappen.

4. Charles Barkley

Dit Amerikaanse ‘Dream Team’ lid dat bekend werd vanwege zijn dominante ‘power forward’ positie in de basketbalwereld heeft bekend aan ESPN dat hij al meer dan $10 miljoen kwijt was door zijn gokprobleem.

3. Michael Phelps

Deze wereldberoemde Amerikaanse zwemmer, wie maar liefst 8 gouden medailles won tijden de Zomerspelen 2008 in Peking werd bekend met zijn gokverslaving nadat hij terugkwam uit de Spelen in Londen. Hij zou er wekelijks bijna $25.000 aan besteden.

2. Shannon Elizabeth

Shannon is naast haar baan als Amerikaanse actrice een tweede carrière gestart als pokerspeelster. Ze is zelfs zo gek op het spel, dat ze thuis games organiseert.

1. Ben Affleck

Deze Amerikaanse acteur en tevens goede vriend van Matt Damon werd in 2001 behandeld voor een gok- en drankverslaving. Samen met Matt was hij te vinden op illegale pokerwedstrijden. Ben is vanwege het tellen van kaarten verbannen uit het Hard Rock Casino in Las Vegas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.