Grote kans op Winst bij getalwaarde 20 bij Blackjack

Tijdens het spelen van een spelletje blackjack ligt de focus uiteraard op het zo behalen van een totale kaartwaarde van 21, of in ieder geval van een waarde die er zo dicht mogelijk tegenaan leunt. De nadruk hoeft echter helemaal niet te liggen op het getal 21, maar kan bijvoorbeeld ook gevestigd worden op 20.

Uiteraard is het zo dat een blackjack er voor zorgt dat de speelronde meteen winnend wordt afgesloten, maar ook met bijvoorbeeld twee tienen is de kans dat je de speelronde wint enorm groot. Het mag dan ook duidelijk zijn, wanneer je bijvoorbeeld twee tienen aan het begin van een blackjack speelronde krijgt gedeeld is het absoluut geen must om deze te splitsen in de hoop een blackjack te krijgen.

Twee kansen op verlies of gelijkspel

Door twee tienen open op tafel te spelen tijdens het blackjack spel kan je in principe nog maar in één situatie tegen verlies aanlopen. Wanneer de bank een hogere kaartwaarde moet proberen te spelen dient hij immers te focussen op het getal 21. Minder is niet voldoende om de ronde te winnen en wanneer er meer kaarten op tafel worden gelegd speelt de bank zichzelf kapot.

Dit zorgt er voor dat je over haast 90 procent winstkans beschikt. Het mag dan ook duidelijk zijn, wanneer je het vermoeden hebt dat je in de komende speelronde zomaar eens met twee tienen kan worden geconfronteerd (bijv als er veel lage kaarten uit het spel zijn) kan het altijd interessant zijn om de inzet die je gaat plaatsen op basis daarvan te verhogen. Op deze manier kan je aan het einde van de rit rekenen op een extra interessante winst om naar je bankrekening uit te laten betalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.