Wat betekent Standen bij Blackjack?

Tijdens het spelen van een spelletje blackjack zijn er verschillende zaken waar je als speler rekening mee moet houden. Eén van deze zaken heeft betrekking tot de kaartwaarde waarover je beschikt. Het is namelijk belangrijk om op dit vlak met verschillende factoren rekening te houden. In eerste instantie moet je natuurlijk proberen om een zo hoog mogelijke kaartwaarde te behalen, maar daar staat tegenover dat je ook niet het risico wil lopen om jezelf kapot te spelen. Het zogenaamde standen is dan ook een belangrijk onderdeel van het blackjack spel. Blijf immers niet eindeloos kaarten kopen of hoop er niet uitsluitend op dat de dealer zichzelf stuk speelt. Probeer gewoon op basis van je gevoel af te stemmen wanneer je over een afdoende kaartwaarde beschikt en wanneer er nog wat marge is.

Tijdig standen is cruciaal

Bovenstaande maakt het eigenlijk reeds duidelijk, het tijdig standen bij blackjack is een cruciaal onderdeel van dit kansspel. Wanneer je hier geen of niet voldoende rekening mee houdt is de kans bijzonder groot dat je regelmatig speelrondes verliest of gelijk speelt. Waar jij in het begin toch de betere kaarten bij had. Of je nu precies moet standen of niet hangt uiteraard niet uitsluitend af van jouw kaarten, maar ook van degene die je denkt dat de dealer achter de hand heeft. Ben je van mening dat hij goede kaarten heeft die een hoge waarde vertegenwoordigen?

Dan zal je uiteraard verplicht worden om iets meer risico’s te nemen. Ben je er zeker van dat de kaartwaarde van de dealer vrij beperkt is? Dan heb je zelf iets meer ruimte om sneller te standen waardoor je het risico om jezelf kapot te spelen aanzienlijk binnen de perken kan houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.